Hvordan spiller man
Dette materiale tager udgangspunkt i, at du er bekendt med, hvad rollespil og live rollespil er. Ligeledes går vi også ud fra, at du ved, hvad liverollespils våben er. Hvis der skulle være dele, du ikke er bekendt med, foreslår vi, at du henvender dig til din lokale rollespilsforening eller søger informationen online.
Skader og udstyr
Panatria, arrangørerne eller spillederne kan ikke drages til ansvar, hverken for fysisk eller psykisk skade, som du måtte påføre dig selv eller andre gennem deltagelse i spillet. Dette gælder også skader på materielle genstande, eller tab af personlige ejendele. Ved at deltage i spillet accepterer du disse betingelser. Det skal i den forbindelse nævnes, at arrangørerne gør deres absolut bedste, for at undgå alle former for skader, overlast og for at finde bortkommende ting. Vi kan dog ikke være alle steder og tage højde for alting, da der er mange flere spillere end der er spilledere og det er umuligt at overskue alt, der sker til scenarierne.
Hvordan læses teksterne:
I regler, evner, besværgelser mm. kan stå ting som at skære sig selv i hånden og dryppe blod, at kvæle andre, at binde folk, at slå folk ned osv. Alt dette er selvfølgelig noget man rolle spiller og sker ikke i virkeligheden. Man skal ikke skære sig til blods men spille på man skære sig. Man skal selvfølgelig heller ikke tilbede en gud men spille på man tilbeder en gud. Alle disse beskrivelser tager udgangspunkt i fantasien og indlevelsen aldrig i fysisk virkelige handlinger. Vi som arrangører går ud fra alle der deltager forstår hvordan man håndterer dette, men skulle der være den mindste tvivl så kontakt en arrangør.