Navn:Hovedstad:Import:Eksport:
AklamesienSapathiaLuksusvarer, træBær, frugt, olier, guld
EadonEanorTekstiler og læderEksotiske planter, frugter og grønsager. Krydderier, træ og metal
EssenhirDeirdhemTræ, salt og andre krydderier Hvalolie, hvalfedt, hvalhorn, is, kød
FeraniaMithrandosLuksusvarerEventyrer, Korn og rodfrugter
FyrigiaDer findes ikke én hovedstad i de 7 fyrstendømmer i FyrigiaKrydderier, metal, stofTræ, papir, skind
GantKoebelKrydderier, Luksusvarer, TøjTræ, Metal, Sten, Skibe, Skibsdele
Raxx Al ZizzAl’DothSlaver, ædelstene, ædelmetaller, træ, mad.Euforiserende stoffer, spiritus, slaver (arbejdere, dansere, glædespiger, mystikere med mere), krydderier, eksotisk kunst, sten, læder fra diverse krybdyr.
RikosMonivaTræ, metal, skind, krydderier, luksusvarerLandbrugsvarer - blandt andet kød og korn. Landet er især kendt for deres store, flotte og værdifulde perler (blandt andet ferskvandsperler fra Perlesøen), som de sælger. Da landet er meget omgivet af vand, har de også en stor fangst af fisk og skaldyr, som de sælger til de omkringliggende lande. De producerer også en meget velsmagende sort te, som efter sigende skulle kunne give en energi til hele dagen.
SytamiaEssetKornMetal, sten, får/uld
TalkinienIkiliantosIngenIngen
TolduanDen diplomatisk anerkendte hovedstad er NirosLandet importerer ikke meget. Nogle af de få varer, der dog importeres er metal og sten.Landet eksporterer ikke meget. En ad de få varer der dog eksporteres er læder.
Ze’TazraZe’ZariMetaller - øen er rig på god landbrugsjord og frodige skove, men der lader ikke til, at der overhovedet er nogen forekomster af metaller. Under alle omstændigheder udviser Zanaze folket meget lidt interesse i at dyrke eller at udvinde landets mulige rigdomme. Der importeres store mængder af læder især fra Tolduan.Den primære eksport er Zoraen, eller bedre kendt som Zoras’s Lejesvende. Disse kvinder og mænd bliver lejet ud til lande, krigsføre eller andre der kan betale Zanaze folket ”Ze’Talren” hvilket groft oversat betyder ”krigerens vægt i guld”. Selve den fysiske betaling kan dog betales i andre værdigenstande.