Navn:Udseende:
Hykarie / HykarierHykarier ligner mennesker, men hvis de har særlig kontakt til deres kræfter kan de få træk fra deres ophav. Dette kan være lysende hud, lysende øjne eller lign.
Ilishin / IlishinereTager træk fra det element de er født til.
Kaosvæsen / KaosvæsnerKaosvæsner starter ud med at ligne Ta’ari, som de stammer fra, men når en Ta’ari bliver overtaget af sit eget sinds mørke vil blodårene langsomt formørkes gradvist indtil huden også bliver mørkere. Deres hud kan være i mange forskellige mørkere nuancer, men alle har de ved nærmere øjekast blåsorte, kaotiske mønstre, der følger deres blodårer under huden. Senere når Kaosvæsnet har taget helt over, kan deres hud og krop tage mange farver og former og de får ofte spidsede tænder.
Kisik / KisikanereKisikanernes blod kan vise sig på forskellige måder. Da deres skaber havde en forkærlighed for kattedyr er træk som knurhår, haler, spidse tænder og forlængede negle ofte at se blandt Kisikanere. Nogle af dem vælger at skjule disse træk og fjerne eventuelle spor af deres fortid, mens andre vælger at bære deres træk med stor stolthed. Det er dog sjældent, at man ser Kisikanere, der er mere dyriske end menneskelige. Det er som om, det blot er et strejf af dyret, der forbliver i dem. De har fuldt ud talens og tankens kraft som alle andre tænksomme racer, selvom deres tilblivelse er ganske særlig.
Phalatin / PhalatinereRobuste og oftest lidt grovere pga. deres vilje til at knokle hårdt i marken trods vejr og vind.
Rykian / RykianereMan kan genkende Rykianerne på de markeringer, de har på deres krop. En Rykianer fødes med sine markeringer, der er som modersmærker, der snor sig i mønstre, prikker eller lignende på deres hud. Mønstrene som en Rykian fødes med er ofte en blanding af deres forældres.
Septon / SeptonerSeptoner ligner mennesker, men hvis de har særlig kontakt til deres kræfter kan de få træk fra deres ophav. Dette kan være lysende øjne, horn, mørk hud eller lign.
Ta’ari / Ta'arierTa’ari ligner mennesker men har spidsede ører.
Talkin / TalkinereTalkinerne er et meget varieret menneskelig folkefærd, da de netop rejser over hele Panatria og tager kulturer, som de passerer igennem, med sig. Det oprindelige folkefærd var mørke med mørkeøjne og gylden hud, men de mange rejser har udvandet dette typiske udseende, så nu varierer Talkinere i alle mulige former og farver.
Zanaze / ZanazeNår Zanaze børn fødes ligner de menneskebørn dog virker de stærkere og sundere end menneskene. De bliver ved med at beholde menneskenes udseende i deres første leveår, men når blodspagten udføres er en sideeffekt at Zanazes hud bliver grøn i forskellige nuancer. Der er således ikke to Zanazes der er helt ens eller har samme nuance og visse har endog mørkere, næsten camouflagefarvede områder, der løber i huden og lettere holder dem skjult. Når blodspagten én gang er udført så er en Zanaze forandret for evigt og selvom deres Blodbundne våben bliver ødelagt eller stjålet ændrer det ikke udseendet.